Tapahtumat

Vuoden 2020 kevätkokous on peruttu koronavirus COVID-19 vuoksi. Sääntömääräiset kevätkokousasiat käsitellään aluetoimistolta tulleen ohjeen mukaisesti tulevan syksynä, sääntömääräisessä syyskokouksessa.

19.3.2020 Hallitus

Hätäkeskusten henkilöstö JHL ry                                                  KUTSU 21.1.2020

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous Silja Europalla (Hki-Tallinna-Hki)

Aika: 22.4.2020 klo17 - 23.4.2020 klo16 (kokoukset laivalla 22.4.2020 klo 17 - 20)

Paikka: Silja Europa, Kokoustilat

Menomatkalla laivan kokoustiloissa pidetään ensin hallituksen kokous, jonka jälkeen vuorossa sääntömääräinen kevätkokous kahvibuffan kera. Kokouksen päätyttyä yhdistys tarjoaa vielä yhteisen buffetillallisen.

Kevätkokouksessa käsittelemme yhdistyksen sääntömääräiset asiat, mm:

- edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös

- käsitellään toiminnantarkastajien lausunto

- tilinpäätöksen vahvistaminen ja hallituksen vastuuvapauden myöntäminen

- muut esille tulevat asiat

Seuraavana päivänä (to) on mahdollisuus lähteä käymään kaupungilla Tallinnassa (8.00-12.10) ja laivan paluumatka alkaa klo 12.30.

Yhdistys tarjoaa kokousväelle 2 hengen hyttimajoituksen lisäksi keskiviikon buffetillallisen sekä vapaavalintaisen ruokailun (aamiainen/lounas) torstaille.

Lisäksi matkat kotipaikkakunnalta Helsinkiin ja takaisin maksetaan kuittien ja halvimman kulkuvälineen mukaan.

Huomioithan, että Tallinnassa maihin meneminen edellyttää voimassaolevan passin tai kuvallisen henkilökortin!

Sitovat ilmoittautumiset (syntymäaika + toive hyttikaverista) 10.3.2020 mennessä Minna Valleniukselle, sähköpostilla osoitteeseen minna.vallenius@112.fi.

Lisätietoja:

Minna Vallenius minna.vallenius@112.fi / p.0407057294

Riitta Laine riitta.laine@112.fi

Tervetuloa mukaan!

Hätäkeskusten henkilöstö JHL ry

KOKOUSKUTSU 5.9.2019

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous

Aika:      Keskiviikkona 9.10.2019 klo 18.30

Paikka: Aitiopaikka, Maaherran juhlatila, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

Käsitellään sääntöjen mukaiset syyskokoukselle määräämät asiat, mm:

• Valitaan toimihenkilöt ja luottamusmiehet kaudelle 2020-2021
  • Päätetään toimihenkilöiden palkkioista ja kustannusten korvaamisesta
  • Hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodeksi 2020
  • Ajankohtaiset asiat

Kokouksen alussa tarjolla ruokaisa iltapala.

Ilmoittautumiset 30.9.2019 mennessä Tiina Rantaselle. (tiina.rantanen@112.fi) Muista kertoa samalla mahdollisesta erityisruokavaliosta!

Yhdistys kustantaa entiseen tapaan jäsenien matkakulut kotipaikkakunnalta Turkuun sekä tarvittaessa yöpymisen hotellissa. Yöpymisvaraukset omatoimisesti ja laskutus matkalaskulla entiseen tapaan.

Tervetuloa!

Hallitus

Hätäkeskusten henkilöstö JHL ry                                    KUTSU 15.2.2019

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous Silja Europalla

Aika:     10.4.2019 klo17.00 - 11.4.2019 klo 16.00
             (kokoukset laivalla 10.4.19 klo 17.00 - 20.00)
Paikka: Silja Europa, Kokoustilat

Kevätkokouksessa käsittelemme yhdistyksen sääntömääräiset asiat, mm:
    - edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös
    - käsitellään toiminnantarkastajien lausunto
    - tilinpäätöksen vahvistaminen ja hallituksen vastuuvapauden myöntäminen
    - muut esille tulevat asiat

Seuraavana päivänä (to) on mahdollisuus lähteä käymään kaupungilla Tallinnassa
(8.00-12.10) ja laivan paluumatka alkaa klo 12.30.
Lisäksi matkat kotipaikkakunnalta Helsinkiin ja takaisin maksetaan kuittien ja
halvimman kulkuvälineen mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset (syntymäaika + toive huonekaverista) 13.3.2019 mennessä
Merja Degert-Kankareelle, sähköpostilla osoitteeseen merja.degert-kankare@112.fi