Kevätkokouksessa sovittuja asioita

12.4.2019

Muistakaa anoa virkistysrahanne tälle vuodelle marraskuuhun mennessä Merjalta (lomake ja sovitut kohteet). Työelämässä olevalle jäsenelle raha on 75€ ja eläkeläisille 50% eli 37,50. Äitiyslomalaisten ja perhevapaalla olijoiden virkistyrahaa selvitetään hallituksen päätöksen mukaisesti.

Mökkilomat ovat tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaalla Reisjärvellä (https://www.nettimokki.com/reisjarvi/5175) viikot 31&32 ja Pirkanmaan Kurussa (https://www.nettimokki.com/kuru/6217) viikot 26&27. Omavastuu molemmissa mökeissä 30€/vrk. Hakuohjeet tulevat sekä tänne mutta myös jäsenrekisteriin ilmoittamaanne sähköpostiin, joten muistakaa käydä päivittämässä yhteystietonne JHL:n jäsenrekisteriin!


Syyskokous pidetään Turussa viikolla 41 joko risteillen tai maissa. Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräisiä asioita joihin kuuluu mm. seuraavien vuosien toimihenkilövalinnat. Joten jos olet kiinnostunut luottamusmiestehtävistä tai hallituksen toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä. Vinkkaa näistä tehtävistä myös jäsenkaverille, joka mielestäsi olis täydellinen tehtävään!